Események Az egyházközség életével kapcsolatos események

Nyári családos tábor - 2012. június 28. - július 1.

Dátum: 2012. július 01. vasárnap
Utolsó módosítás: 2018. december 23. vasárnap
Kategóriák: Közösség
Címkék:

Családos nyári tábor Dunaföldváron

2012. június 28- július 1.


Szállás és a csillagtúrákhoz kiinduló pont: Beszédes József Vízisport SE telepe, ahol sátrazhatunk, zuhanyzó, WC és némi konyhahasználati lehetőség van 1000 Ft/fő/nap díjért.
A sátrazást nem kedvelőknek pár lépésre a víziteleptől egy kempingben faházakat is le tudunk foglalni:
Kék Duna kemping

- ellátás: reményeink szerint a lelkes CSAPAT (Frici, Vince és András bácsik), nomeg a mindenkori remek kukták, majd csak összehoznak valamit...
... amihez jóféle vörös bort is szerzünk majd.

A programról:

- Az egyik kirándulásunk Hartára vezet kenukkal, ebéd a Halászcsárdában, tájházak, stb. megtekintése.
- A másik kirándulás célja Kalocsa, ahova reményeink szerint a csapat nagyobbik fele kerékpárral jön majd. Fontos egyházi gyűjtemény, múzeum és remek fagyizó van itt.
- harmadik kirándulásunk valószínűleg a Szelidi-tóhoz vezet, ugyancsak biciklivel és természetesen nagyot fürdünk majd.

Akinek ez nem elég, a táborhelyen strandröplabda-pálya, a Dunában szigetek és pecázási lehetőség, a városban hangulatos vendégfogadó helyek várnak minket. Reményeink szerint kicsik és nagyok, fiatalok és idősek egyaránt jól érzik magukat majd.

Szeretettel: Czajlik Zoltán (tel: +36 20 543 76 27, email: czajlik [kukac] aerophoto.hu)Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!