Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2018. XI. 4.

Évközi 31. vasárnap

Dátum: 2018. október 28. vasárnap
Utolsó módosítás: 2018. november 05. hétfő
Kategóriák: Közösség
Címkék: Hirdetések, Gyűjtés, Miserend
  • Ma délután 4 órakor - Szent Imre november 5-i ünnepe alkalmából - Gábor atya a Temetőkápolnában mutat be szentmisét.
  • Pénteken este 6 órakor szentmise, vasárnap reggel 8 órakor igeliturgia lesz templomunkban.
  • A szokásos első csütörtöki engesztelő imaórát, melynek keretében szentségimádást is végzünk – mivel november 1. Mindenszentek ünnepe volt – a következő csütörtökön, november 8-án este 8 órakor tartjuk.
  • Karitászcsoportunk idén is meghirdeti a Szent Erzsébet napi élelmiszergyűjtést. A szokásos tartós élelmiszereket a mai naptól november 18-ig a pénteki és vasárnapi szentmisék előtt és után várjuk a templomban. Az adományokat előre is köszönjük.
  • November 18-án, mához két hétre vasárnap templomunkban ünnepi szentmise keretében emlékezünk meg a lengyel függetlenség 100. évfordulójáról. Úgy tervezzük, hogy erre a napra jelentetjük meg egyházközségünk lapjának, a Mégisnek az őszi számát. A lapszámba szeretettel kérjük és várjuk a testvérek írásait – közösségünk életéről, templomunk lengyel származású patrónusáról, Szent II. János Pál pápáról, aktuális témákról. Az írásokat a pontos megjelentethetőség érdekében legkésőbb november 10-ig, szombatig jutassuk el a szerkesztőség e-mail címére: !


Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson a feliratkozás gombra és kövesse az utána leírt utasításokat!