Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2020. I. 26.

évközi 3. vasárnap

Dátum: 2014. május 18. vasárnap
Utolsó módosítás: 2020. január 26. vasárnap
Kategóriák: Közösség
Címkék: Hirdetések, Miserend
 • Templomunkban az előttünk álló héten a szokásos napokon és időpontokban lesz szentmise. Pénteken a szentmise este 6 órakor, vasárnap, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünepén reggel 8 órakor kezdődik.
 • Taizé-i imaóra ezen a héten nem lesz templomunkban.
 • A templom karácsonyi díszítésének a lebontását a héten szombaton, február 1-jén végezzük. Délelőtt ½ 10-re várjuk azokat, akik ebben, illetve az ezt követő takarításban segíteni tudnak.
 • A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitó szentmiséjén elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek, illetve azoknak, akik ezen az ünnepélyesen alkalmon részt szeretnének venni, Gábor atya január 29-én szerdán este 7 órakor tart tájékoztatótBudajenőn a plébánián.
 • Az Eucharisztikus Kongresszusra készülve templomunkban február 20-án csütörtökön fogadjuk a missziós keresztet, mely Ozsvári Csaba ötvösművész alkotása. A várhatóan csütörtök estétől szombatig tartó közös imaalkalmak rendjét a későbbiekben hirdetjük majd, de az időpontot már most jegyezzük fel magunknak!
 • Hagyományos egyházközségi farsangi mulatságunkat az idén február 9-én, vasárnap délután tartjuk a Művelődési Házban. Nagy szeretettel hívunk mindenkit, különösen is a kisgyermekes családokat.
 • A szintén hagyományos egyházközségi családi táborra az idén már 17. alkalommal kerül majd sor. Az idei tábor helyszíne a Cikolaszigeti Kisvesszős Kemping, időpontja június 25-28. (csütörtök – vasárnap, 3 éjszaka – 4 nap). A jelentkezéseket Simon Zoli várja. Minél előbb, ha lehet január 31-ig keressük őt, hogy a szállásfoglalást véglegesen biztosítani tudja!
 • Püspök atya az idei naptári évben, a jövő tanévben 2020. november 8-ra tűzött ki bérmálási időpontot Pátyra. Gábor atya kéri azokat a legalább 7-8. osztályos fiatalokat és felnőtteket, akik szeretnék felvenni ezt a szentséget, hogy keressék meg őt, hogy mielőbb elkezdhessék a felkészülést.
 • Gábor atya kéri, hogy a szükséges előkészületek egyeztetése céljából azok is jelentkezzenek nála, akik az idei esztendőben tervezik, hogy szentségi házasságot kötnek. Ha tudunk valaki ilyenról, jelezzük ezt neki.
 • Új Missziós falinaptár 35,- forintért, Katolikus Kalendárium 500,- forintért ismét kapható Bilik Marikánál. Ha szeretnénk a kiadványokból vásárolni, keressük őt a szentmisék előtt vagy után!
 • Február 1-jén szombaton délután 5 órakor a mányi művelődési házban Teleki Miklós orgonaművész ad jótékonysági koncertet a mányi katolikus templom orgonájának felújítására, melyre a belépődíj 1500,- Ft. A programot szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe.
 • Örömmel osztjuk meg a kedves testvérekkel a tényt, hogy templomunk épülő orgonájára a 2019-es év végéig összesen nagyságrendileg 3 millió forint érkezett az egyházközséghez, illetve alapítványunkhoz – ennek jelentős része a személyi jövedelemadó 1%-ok felajánlásából. Köszönjük a nagylelkű támogatást, és egyben kérjük, aki teheti és szívesen teszi, továbbra is járuljon hozzá az orgona épüléséhez, hogy a kitűzött 5 millió forintos összeget a hangszer elkészültéig elérhessük.


Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson a feliratkozás gombra és kövesse az utána leírt utasításokat!