Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2021. I. 10.

Urunk megkeresztelkedése – évközi 1. vasárnap

Dátum: 2014. május 18. vasárnap
Utolsó módosítás: 2021. január 12. kedd
Kategóriák:
Címkék: Hirdetések, Miserend
 • Az előttünk álló héten a szertartások rendje  a következőképpen alakul templomunkban:
  • január 11-én hétfőn reggel 6 órakor Taize-i imaórát tartunk;
  • január 12-én kedden este ½ 7-kor, január 13-án szerdán reggel ½ 7-kor lesz szentmise;
  • január 15-én pénteken, a péntekenként szokásos időpontban, este 6 órakor lesz szentmise;
  • január 16-án szombaton este 6 órakor előesti szentmise lesz;
  • január 17-én vasárnap szintén a szokásos időpontban, reggel 8 órakor kezdődik a szentmise. 
 • Az idei esztendőben január 17. és 24. között lesz az évente hagyományosan Szent Pál apostol megtérésének ünnepéhez kapcsolódóan megrendezésre kerülő ökumenikus imahét. Itt Pátyon az idén a jövő vasárnaptól a következő szombatig naponta este 6 órakor kezdődő istentiszteletek házigazdái református testvéreink lesznek. Az alkalmakon, melyeken más keresztény felekezetekhez tartozó testvéreinkkel együtt imádkozunk a keresztények egységéért, személyesen az aktuális járványügyi szabályok szigorú betartása mellett vehetünk részt, de  azokba online is bekapcsolódhatunk majd.
 • Gutowski Robert által tervezett templomunk az elmúlt esztendőben több rangos építészeti elismerésben részesült, és bemutatása helyet kapott számos kiadványban, így az Összetartozunk – Magyarország 2010-2020 kötetben is. A hazánk elmúlt tíz esztendejének eredményeit elénk táró album, amely templomunk bemutatásán túl számos más figyelmünkre méltó esemény krónikáját is tartalmazza, hozzáférhető a közösségi teremben. Szintén itt elhelyeztük a Metszet című építészeti magazinnak azt a számát, mely részletes cikket szentel a pátyi Szent II. János Pál pápa templomnak.

Koronavírus információkHa fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!