Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2018. IX. 16.

Évközi 24. vasárnap

Dátum: 2018. szeptember 16. vasárnap
Utolsó módosítás: 2018. szeptember 19. szerda
Kategóriák: Közösség
Címkék: Hirdetések, Miserend, Zarándoklat
  • Az előttünk álló héten templomunkban a szokásos időpontokban: pénteken este 6 órakor és vasárnap reggel 8 órakor lesz szentmise.
  • A baba-mama kör első összejövetele az új tanévben szeptember 18-án, kedden délelőtt 9 és 11 óra között lesz a templom közösségi termében.
  • Szeretettel hívjuk a 2,5 és 6 év közötti kisgyermekeket és szüleiket a Kisbárányok imacsoportba játékos együttlétre, ismerkedésre. Kéthetente szerdán 16.15-kor találkozunk templomunk közösségi termében. A jelentkezéseket a hirdetőtáblán kihelyezett lapon várjuk a gyermekek nevével.
  • Szeptember 30-án, vasárnap gyalogos zarándoklatot szervezünk Makkosmáriára. A templom előtt gyülekezünk reggel ¾ 8-kor, a püspöki szentmise ½ 12-kor kezdődik. Szeretettel hívjuk a családokat: imádkozzunk együtt a Fogolykiváltó Boldogasszonyhoz, hogy közbenjárására lelki és testi rabságainkból Krisztus által felszabaduljunk az istengyermeki szabadságra. Akik szívesen csatlakoznak, keressék Schumicky Ildit, hogy a részleteket, illetve a visszajövetelt egyeztetni tudjuk. Az útvonalat is a jelentkezők állóképességéhez szeretnénk igazítani.
  • Október 10-ére buszos zarándoklatot szervezünk Székesfehérvárra Majk puszta érintésével, ahol meg-tekintjük a Kamalduli remeteséget. Közös ebédet is szervezünk. A zarándoklatot Gábor atya vezeti. Reggel 9 órakor indulunk a templom elől, és délután 5 órakor Székesfehérváron részt veszünk a Prohászka emlékmisén a szentéletű püspök születésének 160. évfordulójára emlékezve. A szentmisét Spányi Antal megyéspüspök celebrálja. Jelentkezni Schumicky Ildikónál lehet 2000 Ft előleg befizetésével.
  • Elkezdődött a TaKi, azaz Találd ki! játék. Minden szentmise végén játékos feladatokat találnak a gyerekek a kijáratnál elhelyezett asztalon, melyek megoldását a következő szentmise elejére kell visszahozni. Az első sorsolást a helyes megoldást leadó gyermekek közül most a szentmise végén tartjuk.


Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson a feliratkozás gombra és kövesse az utána leírt utasításokat!