Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2022. IX. 4.

évközi 23. vasárnap

Dátum: 2014. május 18. vasárnap
Utolsó módosítás: 2022. szeptember 06. kedd
Kategóriák:
Címkék: Hirdetések, Miserend

Az előttünk álló héten templomunkban

  • kedden este 9 órakor közös taize-i imát tartunk;
  • pénteken este 6 órakor lesz szentmise, mely egyben a Zsámbéki-medence regnumi közösségeinek tanévnyitó szentmiséje is lesz;
  • szombaton este 6 órakor előesti szentmise lesz;
  • vasárnap a szokásos időpontban, reggel 8 órakor kezdődik a szentmise – ez lesz a 2022/23-as tanév Veni Sancte szentmiséje – az iskolatáskák megáldásával;
  • vasárnap reggel a szentmise előtt fél órával közösen rózsafüzért imádkozunk a békéért.

Szeptember 5-én hétfőn az este 6 órai szentmisét követően Gábor atya Perbálon a plébánián felnőtteknek tart bibliaórát, melyre a pátyi híveket is szeretettel hívja.

Szeptember 8-án csütörtökön, Kisboldogasszony ünnepén este 8 órakor a zsámbéki romtemplomnál „Mennyei szép rózsa” címmel Mária misztériumjátékot mutatnak be, melyre a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Jövő vasárnap, szeptember 11-én kerül sor az bodajki egyházmegyei zarándoklatra. Az ünnepről az egyházmegye honlapján a következő linken tájékozódhatunk: https://www.szfvar.katolikus.hu/hirek/egyhazmegyei-zarandoklat-bodajkra-elsoaldozok-zarandoklata-20220911.

Az édesanyák imái csoport szeretettel várja az újonnan csatlakozó édesanyákat, nagyszülőket, lelki édesanyákat heti rendszerességgel tartott összejöveteleire. Az első alkalom szeptember 8-án, Kisboldogasszony ünnepén lesz este negyed 7-től negyed 8-ig. Bővebb információért Király Mónikát lehet keresni – személyesen, illetve emailben vagy telefonon (moniq.kiraly@gmail.com / 06209951386).Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!