Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2020. X. 18.

évközi 29.vasárnap

Dátum: 2020. június 14. vasárnap
Utolsó módosítás: 2020. október 21. szerda
Kategóriák:
Címkék: Hirdetések, Miserend
  • Templomunkban az előttünk álló héten kedden este 7 órakor, szerdán reggel 7 órakor, csütörtökön – Szent II. János Pál pápa emléknapján – este 6 órakor, valamint a korábban már szokásos időpontokban, pénteken este 6 órakor és vasárnap reggel 8 órakor lesz szentmise.
  • Októberban a szentmisék előtt fél órával közösen rózsafüzért imádkozunk.
  • Október 22-én, templombúcsúnk napján teljes búcsú nyerhető, melynek egyik feltétele szentgyónásunk elvégzése. Ezért csütörtökön a szentmise előtt este ½ 6-tól László atya gyóntat.
  • Hétfő reggelenként, így holnap is, Taize-i imaórára hívjuk az elcsendesedni vágyókat ide a templomba. Az áhítat 6 órakor kezdődik, és – a munkába igyekvőkre való tekintettel – pontosan ½ 7-kor fejeződik be.
  • Vasárnaponként a szentmise után kb. ½ 11-ig a Budapesti Központi Szeminárium kispapjai tartanak foglalkozást az érdeklődő fiataloknak, gyermekeknek. A mai szentmise után – csatlakozva a világméretű kezdeményezéshez – a gyerekekkel közösen imádkozzuk a rózsafüzért a békéért. Az imádsághoz vendég kispapjaink is csatlakoznak.
  • Templomunk védőszentjének Szent II. János Pálnak az ünnepéhez, illetve a szintén védőszentünkként tisztelt Szent Imre emléknapjához kapcsolódóan tervezzük egyház-községünk lapjának a Mégisnek az őszi megjelenését. A lapszámba szánt írásokat október 22-ig kérjük és várjuk a szokásos e-mail címre: .
  • A korábbi évekhez hasonlóan a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium matematika és magyar felvételi előkészítő tanfolyamot hirdet az intézménybe jelentkezni kívánó 4. osztályos diákoknak. A jelentkezés határideje október 22. Tájékoztató szórólapot a kijáratnál találunk. A tudnivalókról az iskola honlapján is részletesen olvashatunk: http://www.prohaszka-budakeszi.hu/tanulmanyi-ugyek/felveteli.
  • A PÁKICS az idei tanévben újra tud két új, egy fiú és egy lány őrsöt indítani, melybe nagy szeretettel várják a második és harmadik osztályos gyerekeket. Az érdeklődőket arra kérik, írjanak egy rövid e-mailt az címre, hogy mielőbb felvehessék a kapcsolatot a szülőkkel. Színes szórólapot a szükséges információkkal szintén a kijáratnál találunk.
  • Ma van az országos gyűjtés a missziók javára. A kijáratnál a perselybe dobott adományainkkal ezt a célt támogatjuk.

Koronavírus információkHa fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!