Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2018. III. 4.

Nagyböjt 3. vasárnapja

Dátum: 2018. március 04. vasárnap
Utolsó módosítás: 2018. március 04. vasárnap
Kategóriák: Közösség
Címkék: Nagyböjt, SZJA 1%, Hirdetések, Miserend, Baba-mama kör
 • Az előttünk álló héten templomunkban a szertartások rendje a következőképpen alakul:
  • pénteken a szentmise a szokásos időpontban, este 6 órakor kezdődikelőtte ¼ 6-tól keresztutat végzünk;
  • vasárnap a szokásos időpontban, reggel 8 órakor igeliturgia lesz.
 • Holnap, március 5-én, hétfőn délelőtt 10 órától 12 óráig lesz a baba-mama kör következő összejövetele a templom közösségi termében.
 • Hétfőn este az este hat órai szentmisét követően Gábor atya a perbáli plébánián tart bibliaórát felnőtteknek. Az alkalomra a pátyi testvéreket is szeretettel hívja és várja.
 • A múlt heti országos gyűjtésen a katolikus iskolák javára templomunkban 137 330,- forint gyűlt össze. Hálás szívvel köszönjük az adományokat!
 • Az előző évek gyakorlatához hasonlóan az idei esztendőben is lehetőségünk van arra, hogy már megfizetett adónk 1-1 %-át egy bejegyzett egyház, illetve egy társadalmi szervezet – esetünkben a Magyar Katolikus Egyház, illetve a Pátyi Római Katolikus Templomért Alapítványjavára felajánljuk. Adóbevallásunk elkészítésénél ne feledkezzünk meg erről a külön anyagi áldozatot nem igénylő lehetőségről, és hívjuk fel rá barátaink, ismerőseink figyelmét is! Fontos, hogy amennyiben adóbevallás készítésére vagyunk kötelezettek, akkor is rendelkezzünk az egyház javára felajánlható 1 %-ról, ha megfizetendő adónk 0 forint – ugyanis az ún. egyházi kiegészítő támogatást a rendelkező nyilatkozatok száma alapján kalkulálják. A tudnivalókat tartalmazó szórólapot a kijárati polcról vihetünk. A felajánlással kapcsolatos információk és az ehhez szükséges formanyomtatvány honlapunkon (www.ude.hu) is elérhetőek.
 • A Találd ki, röviden TaKi játék múlt heti feladatát helyesen megoldó gyerekek közül most, a szentmise végén sorsolunk.
 • SZJA 1% felajánlása a Pátyi Római Katolikus Templomért Alapítvány számára


Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson a feliratkozás gombra és kövesse az utána leírt utasításokat!