Hirdetések Az egyházközség hirdetései

HIRDETÉSEK 2020. VI. 14.

Pünkösd vasárnap

Dátum: 2020. június 14. vasárnap
Utolsó módosítás: 2020. június 16. kedd
Kategóriák:
Címkék: Hirdetések, Miserend

Templomunkban a héten a nyáron megszokott időpontokban: pénteken este 7 órakor és vasárnap reggel 8 órakor lesz szentmise.

Pénteken, június 19-én, Jézus Szent Szívének ünnepén a szentmise előtt 10 perccel, 18:50-től Gábor atya vezetésével közösen Jézus Szíve litániát imádkozunk.

A vasárnapi szentmise az iskolaév lezárultával hálaadó szentmise lesz az elmúlt tanév kegyelmeiért - ekkor lesz a Te Deum.

Ahogy azt Gábor atya a szentmisén hirdette, és korábban a képviselőtestület tagjaival email-ben tudatta, püspök atya - mivel a járványhelyzet a választások szabályos lebonyolítását lehetetlenné tette - az egyházmegyében a jelenlegi egyházközségi képviselőtestületek mandátumát egy évvel, 2021 pünkösdjéig meghosszabította.

Találd ki! TaKi feladványok


Koronavírus információkHa fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!