Szentelés hírek

Parkolás

Dátum: 2019. április 13. szombat
Utolsó módosítás: 2019. április 14. vasárnap
Kategóriák: Közösség
Címkék: Templomszentelés

A várható nagy létszámra tekintettel a templomszentelés napján a templom két oldalán futó utcát lezárjuk (Munkás tér), gépjárművel a protokoll vendégek és a lezárással érintett lakosok számára biztosítunk csak bejutást.

A rendezvény kijelölt parkolóhelye a Telki felé vezető út (11102 es számú műút) mentén a Füzespatak partján lesz, ahol forgalomirányítás mellett lesz lehetőség parkolni. Kérjük vegyék figyelembe, hogy emiatt a templomhoz eljutás ideje megnövekedik.

Kérjük, hogy mások akadályozása nélkül, a KRESZ szabályait betartva parkoljanak.

Kérjük leginkább a pátyi lakosokat, hogy aki teheti, gyalogosan jöjjön a templomszentelési ünnepre.

Köszönjük előre is megértésüket és együttműködésüket!

templomszentelés helyszín

A lezárással érintett két utca szakaszra a Telki felé vezető útról lehet majd behajtani, mind a protokoll vendégeknek, mind az ott lakóknak, kizárólag a számukra eljuttatott parkolóbehajtási engedéllyel.

Kérjük, hogy a parkolóbehajtási engedélyt a gépjárműben tartsák és a forgalomirányítóknak mutassák fel, ennek hiányában nem áll módunkban a gépjárművet beengedni.

A lezárással érintett szakaszon lakóktól türelmet és megértést kérünk a rendezvény okozta nehézségek miatt, kérjük, hogy lehetőség szerint telken belül parkoljanak! Köszönjük!Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!