Események Az egyházközség életével kapcsolatos események

Nyárbúcsúztató-(tan)évadnyitó - 2010.09.26.

Dátum: 2010. szeptember 26. vasárnap
Utolsó módosítás: 2018. december 23. vasárnap
Kategóriák: Közösség
Címkék:

Nyárbúcsúztató-(tan)évadnyitó


Egyházközségünk nyárbúcsúztató-(tan)évadnyitó összejövetelt szervez, melyre szeretettel hívjuk és várjuk plébániánk minden hívét: kicsiket és nagyokat, fiatalabbakat és éveik számát tekintve idősebbeket, régieket és újakat egyaránt.

Helyszín: Páty-Mézeshegy, Kökény utca

Időpont: 2010. szeptember 26. (vasárnap) szentmise után, délelőtt 11 órától

Míg a felnőttek a batyuban hozott és szabad tűzön sütött ebéd elfogyasztása közben, s utána kisebb-nagyobb ügyeinkről szót ejthetnek, a fiatalabbaknak is lesz helyük és módjuk a közös játékra.

Néhány hasznos tudnivaló:

  • Ebédről magunk gondoskodunk magunknak: lehet készülni szabad tűzön süthető kolbásszal, hússal, zöldséggel, kiegészítésképpen némi süteménnyel – és természetesen innivalóval is.
  • A lenti térképvázlat segít az odatalálásban.
  • Akiknek nehézkes a feljutás, azoknak megszervezzük, hogy autóval oda- és hazavigyék őket. Kérjük, akinek ilyen gondja van, bátran jelezze.
  • Egy-egy labda soha nem felesleges!
  • A füvön sok hely van, de az ülőalkalmatosságok száma korlátozott, így aki gondolja, hozzon magával néhány széket!

Havas telekHa fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!