Események Az egyházközség életével kapcsolatos események

Légi fotózás - 2006. június 11.

Dátum: 2006. június 11. vasárnap
Utolsó módosítás: 2019. január 24. csütörtök
Kategóriák: Közösség, Templom építés
Címkék:

Légi fotózás
2006. június 11. 

templom élőlánc


Czajlik Zoltán testvérünk megépítendő templomunk promóciós anyagához légi fotó elkészítését ajánlotta fel, melyen a templom telkén a leendő épület és kert körvonalát élőlánc adta ki. A fényképezéshez a technikai feltételeket Zoltán 2006. június 11-én tudta biztosítani, így a délelőtti szentmise után felberregett a repülőgép motorja. Az élőlánc megalkotásában híveink aktívan közreműködtek a szomszédságban lakókkal együtt. A szentmise után közösen vonultunk át a templomtérre, ahol néhány perces közös éneklés és imádkozás után készültek a fotók.

A fotózás ideje alatt kissé változó számban (a kicsik ide-oda szaladgáltak), a külső körben kb. 110-en, a belső körben kb. 60-an alkották az élő láncot a püspöklila szalagot tartva.

Külön köszönet Czajlik Zoltánnak, Schumicky Andrásnak, Horváth Norbertnek az előkészítő munkák megszervezéséért és elvégzéséért, Dr. Téglásy Imrének az elővarázsolt mobil hangosításért, az SCH-PS Kft-nek a repülőgép szponzorálásáért valamint minden résztvevőnek a türelméért.Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!