Hirdetések Az egyházközség hirdetései

Mise közvetítések

Dátum: 2020. március 29. vasárnap
Utolsó módosítás: 2022. július 31. vasárnap
Kategóriák:
Címkék:

Pátyi Youtube csatorna: https://www.youtube.com/c/UdeHuPaty
A Youtube új csatorna elérést vezetett be, ezzel a videós csatornánk új linkje:
https://www.youtube.com/@PatyPlebania
Az új link mellett a fenti korábbi link továbbra is elérhető és működőképes.

Páty Római Katolikus Plébánia élő mise közvetítései utólag is megnézhetők az alábbi linken.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLJftQ0PcqUkryMf_scEpib-9NTYVbjvLu

(A Youtube feldolgozási ideje néhány percről órákra, napokra nőtt, így a Youtube csatorna fő oldalán az élő adások előzetesen nem láthatók, csak akkor, amikor már megy az adás, az adás végeztével pedig a feldolgozásig nem látható a videó. Tapasztalataink szerint a fenti linken viszont mindig elérhetőek a betervezett és elmúlt közvetítések.)

(2022.03.29.) Üzembe állítottuk az élő Youtube közvetítésekhez (streameléshez) alkalmas speciális eszközöket. Az eszközök beszerzésére beadott NEAN-KP-1-2021/2-000455 számú pályázatunk 500.000 Ft támogatást nyert. A közvetítéseket a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség valamint a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.

NEA-Miniszterelnökség-Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatása

(2021.02.18.) A vezeték nélküli professzionális mikrofonra beadott NEAN-KP-1-2020/1-000220 számú pályázatunk elnyerte a támogatást. A közvetítéseket a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség valamint a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja.

NEA-Miniszterelnökség-Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatása

(2021.01.25.) A mikrofonproblémákat megoldotta az egyelőre alapítványi forrásból vásárolt vezeték nélküli professzionális mikrofon (Rode Wireless GO). A mikrofonra még 2020 folyamán támogatási pályázatot nyújtott be az alapítványunk.

(2021.01.18.) Az utóbbi néhány élő közvetítéseknek nem volt hangja vagy nagyon gyenge volt a hang, úgy tűnik a közvetítéshez használt legújabb mikrofon is felmondta a szolgálatot... Dolgozunk a hiba kijavításán.

Betlehemes film 2020

Egy lelkes fiatal csapat az adventi hétvégéken házról házra járva felelevenítették a betlehemezés hagyományát a jelentkező családoknak.
Erről készült egy rövid kis film, melyet 2020. december 24-én 16 órától lehet megtekinteni az alábbi linken:
https://youtu.be/iYBEzQ8mP3sHa fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!