COVID-19

Perselypénz

Dátum: 2020. március 22. vasárnap
Utolsó módosítás: 2023. május 10. szerda
Kategóriák: Közösség
Címkék:

ONLINE (bankkártyás) PERSELY!

Az alábbi képen látható plébániánk online persely weboldalának formátuma, mely a https://onlinepersely.ude.hu/ webcímen érhető el, de a lenti képre kattintva is ugyanide jutunk.

Az oldalon lehet kiválasztani az előre beállított összegek közül (1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft, 15000 Ft) a szimpatikus összeget, majd arra kattintva az OTP SimplePay bankkártyás fizetési felülete jelenik meg és ott lehet a kiválasztott összeget kifizetni. Csupán egy email cím megadása kötelező (erre az email címre érkezik a bankkártyás fizetésről a visszaigazolás), de megadható név és telefonszám is.

SIMPLE Fiókot NEM kell regisztrálni, a bankkártya adatok megadása után anélkül is lehet fizetni.

Plébániánk a bankkártya adatokhoz nem fér hozzá, azt kizárólag a bankkártyás fizetési szolgáltató (OTP Mobil Kft.) kezeli.

Kérjük, hogy a plébánia fenntartásához nélkülözhetetlen perselyadományokat ezen a módon vagy átutalással teljesítsék, annak ellenére, hogy a nyilvános liturgiák egyelőre nem engedélyezettek! Előre is köszönjük!

online persely

A SimplePay felületről alább egy képernyőkép, némi útmutatóval a kitöltendő adatok köréről.

!FONTOS! A SimplePay jelenlegi bankkártyás fizetési formája NEM teszi lehetővé, hogy a saját programunkban visszajelzést kapjunk a bankkártyás fizetése sikertelenségéről, ezért ha a bankkártyás fizetés nem sikerült, vagy lejárt a rendelkezésre álló idő, akkor is a rendszer a köszönő oldalra továbbítja a látogatót. Ezért a bankkártyás befizetés CSAK AKKOR volt sikeres, ha a megadott email címre megérkezett az OTP SimplePay sikerességet visszaigazoló emailje (ha nem kapták meg, az emailt érdemes a 'Levélszemét / Spam' mappában is megnézni, hátha oda érkezett).

SimplePay

A járványhelyzetre való tekintettel a plébánia fenntartásához nélkülözhetetlen perselyadományokat átutalással is tudják teljesíteni.

Bankszámlaszámunk: 11103303-19835972-36000001 (CIB Bank)

Az átutalással történő fizetés esetén a közlemény rovatban tüntessék fel: „perselyadomány”!

Ahogy azt korábban jeleztük, átutalás esetén mindenki a saját bankszámláján érvényes átutalási díjat fizeti a bankjának, ezért kérjük tájékozódjanak erről, mert egy-egy ilyen díj akár több száz forint is lehet. Ennek fényében érdemes lehet több heti adományt egyszerre átutalni.

Előre is köszönjük perselyadományaikat!Ha fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson erre a Hírlevél feliratkozás linkre és kövesse az utána leírt utasításokat!