Hirdetések Az egyházközség hirdetései

Belsőépítészeti munkák

Dátum: 2018. szeptember 13. csütörtök
Utolsó módosítás: 2018. szeptember 19. szerda
Kategóriák:
Címkék:

2018. augusztus elején elkezdődtek templomunkban a belsőépítészeti munkák. (részletek itt)

A bejárat fel lett állványozva (2018.09.13.) 
A főbejáraton lehet közlekedni, de kérünk mindenkit nagy odafigyelésre, különösen akkor, amikor gyermekek is vannak ott.

Bejárat

Jelenleg munkavégzés folyik (2018.09.10.):
- külső bejárati rész (bejárás a hátsó ajtón!)
Alsó szint
-plébánia étkező konyha
Emelet
-plébánosi lakás
-ping-pong szoba
-vendégszoba
-takarítószer tároló
-gépészeti helyiség
Bárki szervez bármilyen foglalkozást nagyon vigyázzon , mert a munkavégzés alatt álló helyiségek baleset veszélyesek!

A munkálatok minden helyiséget érintenek, ezért kérem azokat akinek van bármilyen tárgya a templomban, bútor, szőnyeg, stb, vigye el szeptember első vasárnapjáig (2018. szeptember 2-ig), ezen tárgyak sorsáért a továbbiakban nem tudunk felelősséget vállalni. (Van néhány gyerekruhadarab, egy baba is a közösségi teremben!)

A földszinti helyiségekben a - plébánia részt kivéve - tervezett bútorok lesznek. Gábor atyával kiválasztottuk azokat a bútorokat amikre szükség lesz a továbbiakban, a többitől meg kell válnunk.

Igyekszünk úgy szervezni az építkezést, hogy a misézést minél kevésbé érintse, a templomban tartandó egyéb foglalkozásokat pedig előzetes egyeztetés alapján kell megszervezni.

Mivel mostantól a templom munkaterület lesz, kérjük figyeljétek a kihelyezett táblákat, a gyerekekre pedig fokozottan ügyeljetek!

Az építkezést a Székesfehérvári Egyházmegye megbízásából a Sampo Consult Kft végzi, Michels Gábor vezetésével.

Kérdéseitekkel és a foglalkozások koordinálásával Bólya Máriát keressétek, a 06 30 993 8762 telefonszámon, vagy a email címen.

Hálásan köszönjük, hogy figyeltek mindenkinek a biztonságára, és belátással lesztek az esetleges nehézségek felmerülésénél.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki imában hordozza az építőket, és a mielőbbi sikeres befejezést!

Michels Gábor és Bólya MáriaHa fel szeretne iratkozni egyházközségünk levelező listájára, ahol a vasárnapi hirdetésektől kezdve, egyházközségünk mindennapjait érintő témákon át, egymást segítő felajánlásokig olvashat, kattintson a feliratkozás gombra és kövesse az utána leírt utasításokat!